Wednesday, 1 July 2009

~Aqua Peonies~






~Aqua Peonies~

salam kakak2, abang2 & adik2..

minta maaf banyak2 kerana agak lama menghilangkan diri..lepas camera buat hal..ktorg balik kampung di kluang..so agak lama tak post n3..hehe..terima kasih kepada yg sudi bertanya kabar tanpa jemu..

set nie saya ada hampir complete tanpa sugar pot..ada 6 set cawan piring, 1 teko dan 1 creamer jug...tapi jangan tak caya..semua nie saya dapat dari tempat2 lain..so disatukan jadi satu family..jom layanzzz..

aqua peonies : teapot

aqua peonies : creamer

aqua peonies : mug cut teacup

actually set nie saya jadikan centrepiece di meja makan saya..gini le rupanya..tp tak tunjuk kat sini sbb meja penuh dengan ole2 dari kampung..hehehe..


di kesempatan ini juga diucapkan terima kasih tak terhingga kepada teman2 yang menjawab dengan jayanya tag yang saya hulurkan sebelum balik kampung minggu lepas..cik mat, nassir, k.welly, k.aziah, tasha..thanks my frens.. :-)

that's all for now..nanti2 sy tunjuk hasil air hitam..hehehe..tata..

9 comments:

  1. salam yatt...waaaa..memang berbaloii!!!..eh style u susun pada pic last tu lawa laaa..ada keseniannya tersendiri...Tak pernah nampak bunga ni lagi kat mana2...memang cun!

    ReplyDelete
  2. salam...x penah nampak lg bunge ros kaler nie...wah...untung yatt dapat ek..

    ReplyDelete
  3. eh...salah daa..peonies...tp cam rose...kelabu mata akak daa...cantik sangat..

    ReplyDelete
  4. cantik yatt..akak suka..cara susun pun cantik..nak tiru boleh? hehe..thanks krn sudi melayan bercerita dgn akak kat YM..nnt kita chat lagi ya..

    ReplyDelete
  5. mmg kagum dgn semua koleksi yatt...nak berguru bley?:))

    ReplyDelete
  6. salam yatt..kamu gi redah kedai apek kat kluang ke? aduss memang lah ..lain dari yang lain..

    ReplyDelete
  7. cik mat
    ~wsalam..tenkiu2 cik mat...hehe..sbb dah takde tempat nak simpan ler tu..sbb tu sy susun cenggitu...bunga tu jarang nampak kan..

    k.ca
    ~thanks akak..sbb tak penah nampak tu yg sy cepat2 rembat tu..hehe..

    ReplyDelete
  8. k.azah
    ~thanks akak..nak tiru boleh akak..no problem at all..act yg bowl yang ada stand tu ada kisah tersendiri..nanti2 sy story k..saya pun happy chat ngan akak aritu..cuma masa yg membataskan kita kan..ada masa di lain kali kita sembang lagi..hehehe..

    ReplyDelete
  9. k.tulip
    ~thanks akak..akak pun boleh cari cam saya kalau akak rajin..nake berguru??hehehe..kelako..boleh ajer..kalau akak ym kang..boleh saya share2 k.. :-)

    k.ina
    ~wsalam k.ina..a'ah akak..saya redah apekkss kat kluang..MIL org kluang..then saya ke air itam gak..dapat gak hasil dari sana..so tungguuuu......

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..