Saturday, 8 January 2011

~Lovely Climbing Roses~





السلام عليكم
salam senja sabtu..



hari ni nak share koleksi climbing roses..kalau seach tenet kita dapat lihat pelbagai species climbing roses..banyak sangat..kalau rajin sila compare namanya yer..yang pastinya bunga kecik berkelopak tu pun sejenis climbing roses iaitu altissimo..

dulu beli teko kotak cun ni dari cik tasha..tapi ada sedikit kecacatan..ada print defect..


tak lama kemudian eis offer teko kotak ni..sangat cun melecun..bunganya penuh..


dua teko kotak climbing roses..seimbas nampak sama..tapi sebenarnya susunannya berlainan sedikit..kak fitty pun ada kan teko kotak gini.. ;-)


tureen berkaki climbing roses ini pula dari kak amy stadium shah alam..penutup bunganya kaler oren tapi bunga pada mangkuknya warna pink..hentam sajerlah labu..asalkan lawa di pandangan mataku..hehehe..



sampai bertemu lagi..

pstttt kak fitty..
esok n3 yang saya janji yer..masih dalam kotak..hehehe..

salam sayang,




1 comment:

  1. salam cikYatt,

    berbunge-bunge mata akak da nih
    cantik la

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..