Tuesday, 29 September 2009

~From London With Luv~



Salam Semua...

Yeyeahhh!!!..abangku baru balik dari london setelah 2 minggu lebih berbulan madu & berhari raya di sana..semalam lebih kurang pukul 11.00pm sampai ke rumahku & bermalam di sini..saya cuma pesan teko cun seketui jer sebab sedia maklum semua barang kat sana mahal2 kan..lagipun mana ler abangku tau pinggan mangkuk antik di sana..lagi2 pulak diorang kan pergi berhoneymoon..hehehe..

walaupun tak mengharap tapi tanpa disangka2 abang membawa pulang ole2 berupa teko hiasan & sepasang t-shirt LONDON..apalagi syuker sangat2..im pretty sure that some people out there would say~very typical english souvenirs but as for me the thoughts that really count & apa yang paling penting adiknya happy sangat2 dengan ole2 dari london nie..nak harap adiknya sampai ke sana entahkan bila..hehe..dalam mimpi ajer ler..





video nie pulak untuk tatapan kawan2..tengok diorang pun dah tumpang gembira..jom layan..

video

so abang pian..muchas gracias for the lovely gifts.. :-)
that's all for now..
tata..



15 comments:

  1. Waaa...adau bau "udara" london laaaa....kalau kat M'sia, teko dia bau udara "apek's"...hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam yatt,

    Thats true - the thought thats count. Kak gee holds the same principle.

    ReplyDelete
  3. cik mat
    ~hehe..betul tu cik mat..almaklumlah bau summer london..cik mat dah merasa awal dah dari cik prairie rose tu..kali nie kasi can saya pulak.. :D

    ReplyDelete
  4. kak gee
    ~wsalam akak..we're in the same boat.. ;)
    tambah happy dengan org yg paham minat kita kan..

    ReplyDelete
  5. Salam Yatt

    abangku pulang dari London
    Abangku belikan ku teko,
    teko cantik bergambar2
    telah ku bubuh dalam blog...ehehehhe

    (ingat tak lagu tu)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum yatt.... tomei nya teko tu ...sama dengan alas tu ole - ole dari sana ye..., lepas ni kena collect teko dari sana lah lagi kena tukar angin tu ...

    ReplyDelete
  7. salam yatt..london bridge is falling down, falling down...ole2 masa akak ke london tahun 1985 dulu masih akak simpan dgn baik hingga sekarang..sebab tak kan merasa utk pegi sana lagi huhu...cantik teko tu..untung dpt abang yg prihatin

    ReplyDelete
  8. wsalam kak zura..
    lagu nie saya ingat abis..lagu masa darjah 1-3 kot..hehe..yg london2 takde pulak..

    papaku pulang dari kota
    papaku belikan kereta
    kereta kecil warna merah
    bolehku bawa ke sekolah....

    pon pon pon pon pon
    kereta kecilku berbunyi
    marilah mari adik naik
    boleh kubawa jumpa nenek...

    sekian..lagu tu masih saya dok nyanyi kat anak2 saya..hahaha..

    ReplyDelete
  9. wsalam kak mona..tomei kan akak..ala2 bentuk teko lama gak kan..i likeee..
    hahaha..kelako akak cakap alas tu..tu actually tu t-shirt le akak..saya lipatkan agar nampak perkataan LONDON tu..
    pasal kolek teko dari saya kena slow2 skit tambah koleksi akak..duit cam mengalir laju jer..isk isk..

    ReplyDelete
  10. wsalam kak azah..
    wahhhh bestnyer akak..apa kata akak buat n3 ole2 akak tu..nak gak tgk..pandai akak jaga yea..still elok lagi kan..at least akak dah merasa pegi & dok sana beberapa thn..saya hanya mampu berangan dulu jer..huhu..sib baik ada abang yg ada rezeki sampai sana..

    ReplyDelete
  11. Fine way of telling, and goοd аrticle to take infoгmation about my presentation topic, which i am going to deliveг in school.



    Feel free to suгf to my ρage :: get rid of premature ejaculation
    my website - Ejaculation training

    ReplyDelete
  12. Qualіty cоntent іs the cruсial to attraсt
    the users tο pay a ѵiѕіt the
    ѕite, that's what this website is providing.

    Here is my web blog: Suggested Website

    ReplyDelete
  13. I have been еxploring fοr а little bit fоr any high-quality articles οr blog posts in thіs sort of arеa .
    Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website.

    Studуing thiѕ іnfoгmation So i am
    satisfіed to exhibit that I hаve a very еxcellent uncannу feeling I found out eхactly what I neеded.
    I ѕuch a lot without a doubt will makе certaіn to do not
    fail to remembeг thіѕ websіtе anԁ proviԁes it a glance on a continuіng basiѕ.


    Heгe iѕ mу wеb-sitе Laser acne treatment

    ReplyDelete
  14. That іs a good tiρ particularly to those fresh to thе blogosphеre.
    Bгief but very precise info… Τhanks foг sharіng thiѕ one.
    A must геad post!

    Also visit my blog ... chatroulette

    ReplyDelete
  15. Thаnks for sharing your infο.
    I truly appreciаte yоur effoгts and
    Ι will be wаiting for your neхt post thank you once again.



    my websіte Sns.Cam111.com

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..