Sunday, 30 October 2011

~Roses Lagi.....~





السلام عليكم
salam pagi ahad..




hari ni baru rasa sihat skit..semalam rasanya terbaring jer..tetiba jer demam selsema plus sakit kaki..ni mesti penangan virus2 cinta dari adik opis..hehe..

so pagi ni terasa nak buat n3 simple pabila terpandang cawan2 cun dari geng APC iaitu Rieza Ry..saya ada tekonya..dulu beli dari Eis' Antique..memang ngam2 ho..cuma bezanya warna pada bunga ros kuning pada teko ada selitan rona2 pink jika dibandingkan dengan cawan2 ni dan juga kedudukan kedua2 bunga ros kuning & pink ni berlawan arah..



jarang kita nak tengok motif ros ni kan..memang saya suka collect teko2 bulat yang saya rasakan amat susah nak dapat anak2nya..memang agak thrilled nak cukupkan set..tu yang syoknya bila mengumpul PML..



cop mohornya made in china..



selingan breakfast arini..lebihan satay semalam..hehe..



sampai bertemu lagi..

pssttt: pesanan dari penaja utk rieza..
kalau jumpa lagi cawan2 ni please roger2 me ye..hehe..tqvm

salam sayang,





No comments:

Post a Comment

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..