Monday, 12 October 2009

~Orange Roses Teapots~




salam isnin semua..

kedua2 teko nie saya beli daripada tasha antik..yang bulat awal2 kenal tasha dalam awal tahun nie..tak berapa lama kendian si tasha jumpa pulak teko kotak or teko segi bak kata cik mat..maka berhijrah teko2 ros berwarna oren nie ke teratak saya..walaupun kedua2nya bermotifkan bunga ros oren..masih berbeza dari susunan bunganya..



pandangan hadapan..


pandangan belakang...



that's all for now..
tata..




4 comments:

  1. salam yatt,

    akak tak de teko kotak....bila nak carikan satu? akak nak cari yang design pink roses especially design2 yang teko bulatnye akak dah ade.

    ReplyDelete
  2. wsalam kak gee..
    mostly saya dapat dari tasha akak..kalau nak harap jumpa sendiri kat apek..berjanggut ler nampak gayanya..rasanya kan akak orang nogori ajer banyak guna teko kotak nie..tak penah saya jumpa kat kampung saya..
    yang bunga2 ros pink saya cuma ada 3 ketui..serba satu ajer..nanti saya share..apa kata kalau akak pesan kat tasha suh dia carikan..insyaAllah ada..

    ReplyDelete
  3. Salam yatt..wah cantiknya bunga teko ni..tapi mata akak teropong yang dalam almari belakang teko tu, penuh mengancam..
    nak tanya apa nama blog tasha antik tu..kot ada yang berkenan

    ReplyDelete
  4. wsalam kak aton..
    cantikkan oren ros nie akak..hehe..lemari ikea jer akak..nak beli lemari kayu lain dah tak muat rumah..teringat ayah saya buat lawak..tak cukup simpan kat rumah..pi sewa rumah kat depan tu..hehe.. :p
    oooo..akak tak penah masuk blog tasha yea..jap lagi saya buat link..tak pun nie add blog tasha..
    http://mixz8.blogspot.com/

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..