Saturday, 10 October 2009

~Ole2 Teratak Antik~





salam semua..

belum terlambat rasanya nak ucapkan jutaan trima kasih buat kak sue antik kerana menjemput saya sekeluarga ke rumah terbukanya ahad lepas..

tak banyak pics diambil kerana hari sudah lewat petang..saya sekeluarga pun dah penat beraya dari pagi..layan ajer ler pics yang ada..

cuma nak tunjuk tudung hadiah kak sue masa kak sue ke bandung lepas..cuba tengok tudung hitam yang saya pakai..tu ler ole2 kak sue masa kak sue coti2 ke bandung yang lepas..

once again kak sue..terima kasih tak terhingga atas segala pertolongan & hadiah2 yang diberikan..

nanti saya snap apa yang dibawa pulang dari teratak antik..
tata for now..

4 comments:

  1. salammm...
    wakawaka sakit perut weii tengok gambar yg buruk itueee duk ketawa ..senggeh macam nyonya jual sayur laaa huaaaa..by the way terima kasih yatt sudi dtg ke teratak usangku heheee

    ReplyDelete
  2. wsalam kak sue...
    sama2 kasih kak sue..yg pastinya sedap betul laksam tu..kalau ler saya kebulur time tu mesti 2-3 pinggan..tu sbb tengah full tank..kalau idak..hehe..

    apa yang buruknya..tu tandanya gumbira menyambut tetamu yang datang..hehe..jap nak snap pics hasil dari sri pristina..hehe..

    ReplyDelete
  3. Salam sejahtera,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  4. I just liκe thе helpful іnfoгmаtion you supply on уοur articles.

    I'll bookmark your blog and take a look at once more here frequently. I'm rеlatiѵelу certain
    I ωill bе told manу neω stuff right here!
    Gooԁ luсk fοr the neхt!


    my web-sіtе ... avoid premature ejaculation

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..