Tuesday, 6 October 2009

~J&G Meakin Sunshine Cornflower~





Salam Selasa..

semalam kak fitty ada buat n3 pasal corn flower..nie kiranya sequel dari n3 kak fitty..kalau nak tengok full version of this teaset & dinnerset..boleh klik {DI SINI}..

this set i bought from kak aj..masa tu just tanya2 kak aj via ym..ada tak barang baru..sekali lagi saya bernasib baik..jawab kak aj..ADA..yahooo!!!!...now they rest peacefully in my lil' house..hehe..together gether with their other siblings..hehe..

since these pics dah ada dalam my folder..so why not saya buat n3 meakin jer..walaupun background yg sama seperti n3 yang lepas2..sebab nie still guna camera pinjam ayah sebelum dikembalikan kepada tuan empunya asal..kiranya marathon buat shooting these pictures..hehe..


~CORN FLOWER~


kali nie cuma ada 1 teapot, 1 creamer & 2 ketui cawan bujang..
manakala saucer tu adalah hadiah dari man kampar semasa beli set sunshine yang saya tunjukkan dlam n3 sebelum nie..

suka sangat bentuk teko meakin..gebab!!.. i likeee..
close-up teko sunshine cornflower..

set cawan yang ada..
nanti nak hunting lagi...mana tau rezeki cukup set..hehe..

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind when you're not around
It's all (It's all)
It's all because of you
You're my sunshine...


that's all for today..
tata..



4 comments:

  1. yatt, akak pun peminat meakins no 1..kalau yatt dah rase jemu ngan meakins ante je dia berhijarah ke satu nostlgia ye..akak ada creamer jug je terkontang konting sorang2..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam kak nor..
    sori lambat reply..kalau meakin nie susah skit kot nak jemu..semua cun2...hehe..buat tatapan utk anak2 saya bertiga tu jer lahh dulu..kalau diorang tak minat..kasi jer pada menantu..hehe..

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..