Tuesday, 3 January 2012

~Ombak Rindu di Tanjung Balau~
السلام عليكم
salam selasa..
esok sesi persekolahan baru akan bermula..hari ni saya masih lagi cuti..nak menghabiskan masa dengan anak2 di rumah sebelum rutin harian sekolah dan kerja bermula di tahun 2012..

sepertimana yang selalu saya story mory di blog, saya dibesarkan di bagan ajam..memang dalam lingkungan kawasan pantai..sekali sekala memang terngiang-ngiang bunyi desiran pantai, bermain dengan pasir..pantai, ombak & pasir memang sentiasa dirindui..
tanjung balau dah banyak kali kujejaki..kali ni berpeluang menghabiskan masa dengan pelbagai aktiviti..anak2 bermain pasir, bermain bola & turut terjun ke air..terubat rindu kami anak-beranak..anak2 sama naik dengan mamanya..suka benor main pantai..big boss juga sempat menaikkan layang2 di petang yang indah itu..
tanjung balau masih seperti dulu..cantik dan bersih..


walaupun bendera merah dikibarkan tanda bahaya..tetapipada hematku, ombaknya masih tidak ganas..manja2 gitu..hehe..anak2ku mandi dengan gumbiranya dengan ditemani mama & papa..sampai bertemu lagi..

salam sayang,

No comments:

Post a Comment

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..