Sunday, 12 June 2011

~PML Exchange Gift (EG) 2011~





السلام عليكم
salam ahad..



alhamdulillah..kali keempat saya berpeluang untuk join EG sesama peminat2 antik di blog dan juga facebook..
EG kali ni dianjurkan oleh kak azzah @ nostalgia zaman berzaman..

saya menerima EG dari hidawati chenta antiq or lebih dikenali sebagai idamin..bertemu di KFC i-city di hari terakhir EG yang dijadualkan..sangat2 suka gift ni sebab saya yang pilih..hehe..ikutkan idamin nak kasi cawan made in china..tapi 2 kali percubaan saya dah ada..so inilah hasilnya..hehe..FYI juga..piring2 di belakang tu juga adalah hadiah dari idamin..pemurah sungguh idamin ni..

actually banyak lagi titipan idamin..nanti saya kongsikan di hari lain..sebab mostly adalah free gift items..ada yang barter & ada jual yang saya beli dari ida..pendek kata macam2 ada..

cawan kopitiam ros kelabu..cantikk sangat..


2 set cawan kopitiam super..memang dari dulu mencari.. ;-)




2 biji cawan super white coffee..



pic di bawah ni pula ada dengan cikjah flowers..partner yang menerima EG dari saya..membawa bingkisan terus kepadanya di cyberjaya..first time saya menjejak kaki di area2 sana..
dating seketika di tepian pool yang cantik..





hadiah EG bertukar tangan..sempat lagi kak jah menghulurkan....



mangkuk 4 seasons merah..kalau idamin tengok mesti jeless..hehe..



keseluruhannya saya berpuas hati dengan partner2 EG saya kali ni..
thanks for all..kak azzah, kak jah & idamin..tak lupa pada semua yang join EG pada kali ni..moga persahabatan kita di alam maya kekal selamanya..aminnn..

salam sayang,



2 comments:

  1. Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. salam kenal bobhandburry..
    thanks singgah sini..saya dah ke sana.. ;-)

    ReplyDelete

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..