Friday, 25 November 2011

~Back to Normal~

السلام عليكم
salam pagi jumaat yang barakah..syukur alhamdulillah..semuanya kembali seperti sediakala..sebenarnya sehari selepas kejadian malang yang menimpa saya dah ke workshop untuk ganti cermin yang baru..tengok tu, farihin di belakang cermin tersenyum girang..hehe..terima kasih atas simpati & komen kawan2..esp yang komen di n3 dan juga di shout box~kak aida, kak azah, cik anony, zaza & jungrara..

sedikit tazkirah jumaat..Alihkan pandangan matamu ke arah LAUT, airnya cantik membiru dan penuh dengan ketenangan. Tetapi hanya Allah sahaja yang mengetahui rahsia di dalamnya. Begitu juga dengan kehidupan manusia, riang dan ketawa tetapi hanya Allah yang mengetahui rahsia kehidupannya. Jika rasa kecewa, alihkan pandanganmu ke arah SUNGAI, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yang menghalangnya. Dan jika rasa sedih,alihkan pandanganmu ke arah LANGIT, sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu.


bertemu lagi..

salam sayang,
No comments:

Post a Comment

Dear friends..Thanks for visiting Yatt's Precious and I really welcome all your comments..Please leave your comment here..